Beruházási és fejlesztési projektek támogatása

Ön hisz a projektben, mi hiszünk Önben!

Egy jó üzleti terv, elkötelezettség és rengeteg munka szükséges egy beruházási projekt megvalósításához. A beruházási projekt lehet új mosoda létesítése, meglévő mosoda fejlesztése, átalakítása, vagy költöztetése, illetve a termelés újjászervezése.

Minden esetben, a szereplők együttműködésének alapja a pontos, megalapozott és jól dokumentált terv, aminek segítségével mind a finanszírozás, mind az építési munkálatok, mind pedig a tulajdonosi elvárások menedzselhetőek.

Hogyan tudom a beruházás utáni indítási és működési költségeket minimalizálni?

ADEKA!

 • Helyszín kiválasztása, kiválasztott helyszín áttekintése: segítünk értékelni, hogy a helyszín alkalmas-e mosoda kiépítésére, vagy milyen infrastrukturális beruházások szükségesek az alkalmassá tételére?
 • Mosodai alaprajz és gépelhelyezési terv: miután a helyszín kiválasztásra került, segítünk megtervezni a belső munkaterületeket, figyelembe véve ezek hely- és egyedi igényét, valamint az egyes munkafázisok közötti jó munkaáramlást.
 • Gépek és berendezések specifikálása: a mosoda méretei valamint a feldolgozandó textil mennyiség alapján összeállítunk egy javasolt gép- és berendezés listát kapacitás, fűtés, méretezési paraméterekkel
 • Beszerzési kiírás készítése: ahhoz, hogy a gépek és berendezések legjobb ár-érték arányban kerüljenek beszerzésre, fontos az ajánlatok összehasonlíthatósága. Ehhez elkészítjük az ajánlatkérést, specifikálva a gépeket, azok elvárt tulajdonságait és megadva az ajánlatadáshoz szükséges helyszín specifikus igényeket.
 • Gépbeszerzési ajánlatok értékelése: a beérkezett ajánlatokat a megbízó érdekeit szem előtt tartva áttekintjük, amennyiben szükséges tisztázó kérdésekre teszünk javaslatot, majd összesítjük őket. Ezek alapján egy megalapozott döntést tud hozni a gépbeszerzések során.
 • Pályázatírás, banki finanszírozási tanácsadás: partnerünkkel együttműködve támogatjuk állami támogatás elnyeréséhez szükséges pályázat írásában, vagy banki finanszírozás elnyerése érdekében banki tárgyalások során, a legkedvezőbb feltételek kidolgozása érdekében.
 • Kivitelezés támogatás: igény esetén helyszíni jelenléttel, jó gazdaként figyelemmel kísérjük a kivitelezési munkálatokat, figyeljük az időbeni és tervszerű teljesítést, jelezzük amint eltérést tapasztalunk.
 • Működési és technológiai utasítások készítése: igény szerint javaslatot teszünk a munkakörök kialakítására, kidolgozzuk a technológiai utasításokat, betanítjuk a munkavállalókat bármely munkapozícióban, illetve segítjük a mosási technológia megfelelő beállítását.

Előnyök

Független szakértőként a megbízó érdekeit képviseljük és érvényesítjük a mosoda létesítés során:

 • létesítési és üzemeltetési költségek minimalizálása
 • üzleti tervet támogató, ahhoz igazított termelési volumenek és feldolgozási idők
 • üzemeltetés során könnyen követhető munkafolyamatok
 • termelékenység maximalizálása

Együttműködő partnereinken keresztül egyes területeken további támogatást tudunk nyújtani: vízkezelés, energia optimalizáció, egyedi RFID alapú azonosítás, gépbeszerzés, banki finanszírozás, pályázatírás, OKJ oktatás, nemzetközileg elismert minőségbiztosítási rendszerek és auditok, teljes körű könyvelés-vezetői beszámolás outsourcing.

A tudatos mosoda partnere. Kérjen ajánlatot!