Mosoda Érettségi Elemzés

Módszertan

Módszertanunk alapja a teljes körű Mosoda Érettségi Felmérés, amelyet 20 éves tanácsadói és mosoda szakmai tapasztaltunkra építve alkottunk. meg. A felmérés segíti a mosoda tulajdonosait és vezetőit, hogy egy transzparens, valós és teljes körű képet kapjanak a mosodai működés erősségeiről és gyengeségeiről, az értékelés alapján pedig megalapozott döntéseket hozzanak a jövőbeli fejlesztés irányairól, módjáról.

Független, komplex értékelés

Az általunk kidolgozott mosoda érettségi felmérés teljes körűen átvilágítja és elemzi a mosodai működés jelenlegi helyzetét, azonosítja a fejlesztendő területeket: mosási technológia, feldolgozási technológia, műszaki fejlesztés és karbantartás, HR és minőség menedzsment, mosodairányítás és termelésjelentés.

Valós költségek és működési jellemzők megismerése

Az önköltség számítási módszertan áttekintése és véleményezése révén a vezetésnek lehetősége nyílik a valós önköltség számítás alapjainak kidolgozására.

Mérhető fejlődési lehetőségek

A fejlődési lehetőségek azonosítása és az önköltség számítás pontosítása révén a jövőbeli változások eredménye mérhető, nyomon követhetővé válik.

A működési jellemzőket kérdőíves felmérés és személyes megfigyelések alapján rögzítjük, a hazai és nemzetközi legjobb gyakorlathoz viszonyítva pontszámmal jellemezzük. Ez alapján egy szakértői jelentésben bemutatjuk az egyes területek valós teljesítményét, a jó gyakorlathoz képesti elhelyezését, egymáshoz viszonyított fejlettségük elemzését, valamint a vezetői fókusszal való összehasonlításukat is. A megfogalmazott akciók célja a termelékenység javítása, a költséghatékony működés kialakítása és megtérülő fejlesztések kidolgozása.

A tudatos mosoda partnere. Kérjen ajánlatot!