Nemzetközi piaci gyakorlat alapú tervezés

Mi a legjobb piaci gyakorlat?

A változó gazdasági, környezeti és minőségi feltételekhez igazodó innovációt, az új technológiát a mosodai gép gyártók, vegyszer beszállítók nyújtják, de önmagában egy új gép üzembe helyezése vagy egy új molekula alkalmazása még nem jelent jó gyakorlatot. A jó gyakorlat a rendelkezésre álló technológia olyan módon történő alkalmazása, ami a mosodai ügyfelek igényeinek tartósan magas szintű kiszolgálását, a tulajdonosi és gazdasági elvárásoknak is megfelelő módon biztosítja. A jó gyakorlatot a vállalati működés több területén is lehet alkalmazni, a mosási és feldolgozási technológiától az energia felhasználás vagy munkavállalói megelégedettségen át, a minőségirányításig is. Tartósan a piaci színvonalat meghaladó eredmény eléréséhez azonban ezek komplex, a vállalat igényeinek és lehetőségeinek megfelelő mértékű alkalmazása szükséges.

Szennyes a világon mindenütt képződik és jellemzően pár száz kilométeren belül fel is dolgozzák. Országonként eltérő környezet, kultúra, szabályozás, adottságok befolyásolják a mosodai feldolgozás módját, jó gyakorlatait, de mégis, a legsikeresebb mosodák gyakorlata megismerhető, más környezetben is hasznosítható.

Hogyan ismerjem meg a legjobb piaci gyakorlatot?

Önnek milyen technológiát célszerű választania és hogyan alkalmazza úgy, hogy kiemelkedő sikereket érjen el? Ehhez ismernie kell egyrészt saját erősségeit (ebben segít a Mosoda Érettségi Elemzésünk is), illetve a nemzetközi piaci gyakorlatot. Az ADEKA szakértőiként folyamatos kapcsolatban állunk a legnagyobb mosodaipari beszállítókkal, hazai és nemzetközi szakmai szövetségekkel, valamint szakmai hírlapokkal. Részt veszünk hazai és nemzetközi szakmai konferenciákon, továbbképzéseken, referencia látogatásokon, mind mosodaipari, mind szállodai és vendéglátóipari területen.

Hogyan alkalmazzam a legjobb piaci gyakorlatot?

ADEKA!

Bemutatjuk és összehasonlítjuk az egyes területen elérhető legjobb piaci gyakorlatot, segítünk eligazodni a lehetséges fejlesztési irányok között és javaslatot teszünk ezek ügyfelünk igényei szerinti testre szabásában:

  1. Reális elvárások kidolgozása
  2. Jó gyakorlatok elemzése és kívánatos fejlesztések meghatározása
  3. Gyakorlati alkalmazás megfigyelése, lehetséges negatív hatások azonosítása, alkalmazhatóság értékelése
Megtérülő befektetés
Optimális működés
Versenyelőny

Előnyök: a megfelelő és komplex módon alkalmazott jó gyakorlat Önnek tartós versenyelőnyt biztosít a piacon. Működését és költségeit optimalizálja, vevői részére minőségi szolgáltatást biztosít!

A tudatos mosoda partnere. Kérjen ajánlatot!