Oktatások és továbbképzések szervezése, tartása

Szakemberektől szakembereknek

Elméleti és gyakorlati oktatást szervezünk kérésre, ügyfelünk igényeihez szabva.

  • Gépkezelői és munkaállomás oktatások: új beruházáshoz és fejlesztéshez tartozó gépkezelői oktatásokat tartunk, ám a gép ki-bekapcsolásán és működtetésén kívül az adott munkaállomáshoz kapcsolódó technológiai utasítások, minőségi elvárások ismertetése is fontos lépés. A jó gyakorlat bemutatásával pedig egy gép optimális kihasználását tudják dolgozói rövid idő alatt elsajátítani.
  • Mosás technológiai oktatások keretében munkavállalóit megismertetjük a mosási technológia alapjaival, foltkezelési eljárásokkal, alapfokú textilismerettel
  • Minőségbiztosítási megoldások bemutatása: nemzetközi standardoknak megfelelő higiéniai és minőségirányítási rendszerek alapjainak ismertetése, ellenőrzési pontok meghatározásának módszerei, mintavételi és ellenőrzési lehetőségek bemutatása
  • Higiéniáról mindenkinek: nem csak az egészségügyi mosodák számára fontos a megfelelő higiénia betartása a mosodában, így egy átfogó bemutató keretében végigjárjuk és bemutatjuk az egyes munkaállomásokhoz kapcsolódó higiéniai követelményeket és kezelésük módját.
  • Housekeeping továbbképzés: mosodai teljesítményt jelentősen befolyásolják a housekeeping által alkalmazott napi gyakorlatok. Jelentősen tudja a termelékenységet növelni és a foltosodást visszaszorítani, ha a szobalányok érzékenyek a textil feldolgozás további lépési iránt is. Kérésre bemutatjuk nekik a textilgazdálkodást a mosodában, azokat a nehézségeket és kihívásokat, amiket közös munkával minimalizálni tudnak (pl. ágyazási szokások, textília válogatása, tárgyak eltávolítása, erősen szennyezett textília elkülönítése, takarítószerek és vendég textília használatának mellőzése, stb.)
  • Csoportvezetők és vezetők továbbképzése: megismertetjük őket a vezetés által is elvárt, piaci gyakorlatot tükröző mutatók, termelés- tervezés, követés és adminisztrációs gyakorlatok alkalmazásával, a vezetői beszámolás és eredményszámítás alapjaival.

ADEKA!

Személyre szabott oktatás szervezésével támogatjuk ügyfeleinket, amely saját munkavállalóinak, vagy megbízásából számára fontos közreműködőknek biztosítja tudásuk szinten tartását az új gyakorlatok mentén vagy tudásuk elmélyítését egy-egy speciális területen.

Oktatásaink gyakorlatiasak, komplexek, a résztvevők bevonásán és egy modern mosodatechnológiai szemlélet átadásán alapulnak.

Célunk, hogy a mosodai szakma elismertségét és szeretetét elősegítsük az egész piacon.

A tudatos mosoda partnere. Kérjen ajánlatot!