Rólunk

Missziónk

Az ADEKA azért jött létre, hogy növelje a textiltisztításban érdekelt kisebb és nagyobb ipari mosodák, kereskedelmi mosodák és egyéb textil tisztítást végző létesítmények szakmai színvonalát és a textiltisztítási iparág megbecsültségét. Magyarországon egyedülálló módon ötvözzük a sok éves gyakorlati tapasztalatainkat a tanácsadás szabályozott, módszertan alapú felépítésével. Feladatunknak tekintjük a piacvezető technológia és legjobb gyakorlatok megismerését és továbbadását, a tudatos mosodák támogatását.

Az ADEKA alapítói és tulajdonosai Deme Gabriella és Karóczkai Sarolta, mindketten a textiltisztítás és mosodai tanácsadás területén nagy tapasztalattal bíró szakértők.

  • év tapasztalat
  • projekt
  • %

    megelégedettség

Munkatársaink

Karóczkai Sarolta az Alvara Cleaning Kft tulajdonosa és ügyvezetőjeként több, mint 15 éves ipari mosodai szakmai tapasztalattal rendelkezik Magyarország és Kelet-Európa területén. Ebből 13 éve mosodai tanácsadóként tevékenykedik. Cége fő profilja a mosodai tanácsadás és ipari mosószerek valamint egyéb tisztítószerek értékesítése kiemelt viszonteladóként Magyarországon a Christeyns cég képviseletében és támogatásával. Egyúttal forgalmazza a P&G Professional termékvonalat is, valamint egyes háztartási P&G termékeket ügyfeleink igényei szerint. Az ország egyik elismert mosodai tanácsadója, a magyarországi Textiltisztító Egyesülés tagja.

Deme Gabriella a Cortinax Kft. ügyvezetője, közel 20 éves tanácsadói tapasztalattal és több mint 5 éves mosodai szakmai tapasztalattal. Gabriella pályáját világvezető nemzetközi tanácsadó vállalatoknál alapozta meg, ahol mély ismereteket szerzett vállalati átvilágítások, folyamat elemzések, hatékonyságjavítási módszertanok területén. Ezt egészítik ki egy Magyarországon jelentős mosodaipari cégcsoport irányítása során szerzett tapasztalatok, ismeretek és egy nemzetközi kapcsolatrendszer. A mosodai és vegytisztító gépek és kiegészítők kereskedése, valamint a vegytisztító szalon, hotel mosoda és ipari mosoda irányítása során szerzett tapasztalatait, a CINET nemzetközi textiltisztító ipari szakmai szervezet Közép- és Kelet-Európai régiójának tanácsadójaként is hasznosítja.

A tudatos mosoda partnere. Kérjen ajánlatot!