Szolgáltatásaink

Mosoda Érettségi Elemzés

Az átvilágításunk eredményeképpen szerzett transzparens, valós és teljes körű kép a mosodai működés erősségeiről és gyengeségeiről segíti a tudatos tulajdonosokat a magas termelékenység, költséghatékony működés és megtérülő fejlesztések elérésében.

Bővebben

Nemzetközi piaci gyakorlat alapú tervezés

Forrásait tudatosan olyan fejlesztésekre fordítsa, amelyek vállalatának hatékonyságát javítják, üzleti céljaikból levezethetőek. Segítünk a legjobb piaci gyakorlat alapján meghatározni ezeket az irányokat.

Bővebben

Mosodai üzleti modell kialakítása és mosoda létesítés támogatása

Ötlettől a működő mosodáig támogatjuk a tudatos befektetőt. Új mosoda létesítésének támogatása, szolgáltatási modell kialakításának támogatása, üzleti tervezés.

Bővebben

Beruházási és fejlesztési projektek támogatása

A tudatos beruházó a teljes költség megtérülését célozza. Beruházási, fejlesztési projektek tervezése, pályázási és finanszírozási tanácsadás, kivitelezés támogatása, új berendezések és technológia betanítása

Bővebben

Interim mosoda menedzsment biztosítása

Technológiát vált? Beruházásának megtérülését akarja biztosítani? Új lendületet akar adni mosodájának? Vállaljuk kidolgozott akcióterv mentén mosodája napi menedzselését.

Bővebben

Oktatások és továbbképzések szervezése, tartása

Ajánljuk oktatási moduljainkat vezetőknek és munkavállalóknak, naprakész tudás biztosítására, új technológia betanítására vagy éppen ügyfeleinek oktatására.

Bővebben

Minősítések és vezetői információs rendszerek

A tudatos vezetők folyamatosan nyomon követik a teljesítményt. Vezetői információs rendszerek, teljesítmény mutatók és termelés jelentési rendszer kialakítása.

Bővebben

Referencia látogatások

Tanuljunk gyakorlott szakemberektől, nézzünk működő modelleket. Kérésre szervezünk hazánkban és nemzetközi szakmai referencia látogatásokat, tapasztalatcserét.

Bővebben

RFID alapú textília nyomon-követés ipari mosodai környezetben

A textíliák egyedi azonosítása a munkaruhától a szállodai vagy kórházi textíliákig segíti a textilek bekerülési és feldolgozási költségeinek csökkentését, nem csak a mosoda számára.

Bővebben

A tudatos mosoda partnere. Kérjen ajánlatot!